тендер

Тендер на закупівлю та поставку «Наборів гідності»

Предмет закупівлі: закупівля та поставка «Наборів гідності» у м. Запоріжжя, м. Кривий Ріг, м. Харків та м. Ужгород.

Avatar placeholder

Голос Ромні

18.10.2024

1 хвилина на прочитання

Громадська організація «Об’єднання ромських жінок «ГОЛОС РОМНІ» (далі по тексту Замовник) за пiдтримки фонду HIAS та JFNA запрошує до участі у відкритих торгах з особливостями суб’єктів підприємницької діяльності, належним чином зареєстрованими за Законодавством України, які мають досвід роботи у відповідній сфері постачання товарів у різні регіони України та мають відповідний КВЕД для здійснення такої діяльності, подати пропозиції з фіксованою ціною для укладання Договору закупівлі та поставку «Наборів гідності» (далі по тексту — Договір).

Обсяг закупівлі: 280 одиниць «Наборів гідності» з наступними складовими:

тендер
тендер

Ціна має включати всі витрати на фасування, транспортування, завантаження та розвантаження та інші витрати, що сплачуються або мають бути сплачені суб’єктом підприємницької діяльності.

Для пакування наборів гідності Замовником буде надіслано спеціально підготовлені засоби пакування та інформаційні матеріали, які необхідно буде вкласти у кожен набір. Крім того, в наборі має бути номенклатурний перелік/найменування позицій. Загальна кількість наборів гідності — 280 одиниць.

Умови розрахунків: буде здійснюватися передплата у розмірі 80% від суми Договору та після виконання всіх зобов’язань за Договором – 20%.

Умови поставки. Поставка наборів гідності повинна бути здійснена до офісів організації у м. Ужгород, м. Кривий Ріг, м. Харків та м. Запоріжжя у терміни, які буде погоджено з постачальником-переможцем торгів, але не пізніше 14 к.д. з моменту підписання договору.

Поставка наборів здійснюється за рахунок постачальника.

Всі вимоги щодо форми комерційної пропозиції та її оформлення виконується згідно з Інструкцією про підготовку цінових пропозицій, яка додається до цього Запиту.

Результатом відкритих торгів з особливостями стане відбір суб’єкта підприємницької діяльності, з яким буде укладено договір.

Електронна адреса для подання пропозицій [email protected]

Термін подання документів з 18.10.2024 р. до 01.11.2024 р. до 18:00.

Додаткові питання будуть узгоджені з переможцем відкритих торгів з особливостями після підписання договору.

З питань уточнення та консультацій: 

Контактна особа: Олена Черенкова, 097-150-34-68