дитячий простір

What educational activities for the youngest are offered in Kryvyi Rih by "Voice of Romni"?

The children's spaces of "Voice of Romni" operate year-round without breaks.

Avatar placeholder

Голос Ромні

24.07.2024

1 хвилина на прочитання

Як ви знаєте, у трьох містах — Ужгороді, Запоріжжі та Кривому Розі — діють центри, де ми допомагаємо дітям розвивати їхні творчі й інтелектуальні здібності, вдосконалювати комунікативні навички та знайомитись із навколишнім світом. Хочемо, аби ви могли більше дізнаватися про роботу наших центрів. Тож, сьогодні детальніше розкажемо про навчальні можливості для діток від 3 до 5 років у Кривому Розі:

  • Малювання, ліплення та аплікації допомагають малечі творчо виразитися, розвинути фантазію й креативне мислення.
  • Робота з маленькими предметами розвиває дрібну моторику і сенсорику, сприяє запуску мовлення, закладає основу до писання та інших важливих навичок у майбутньому.
  • Гра з цифрами, літерами та фігурами: діти в цікавій формі знайомляться з базовими математичними і мовними поняттями, що сприяє легшій підготовці до садочка і школи.
  • Розмовні заняття спрямовані на збагачення словникового запасу. Діти покращують вимову і вчаться висловлювати думки.
  • Пізнавальні — допомагають зрозуміти, як влаштований світ навколо, розширюють їхній кругозір і розвивають допитливість.
  • Рухливі й дидактичні ігри розвивають фізичні та когнітивні навички, вчать працювати в команді, дотримуватися правил і розв’язувати завдання.
дитячий простір

У комфортних кімнатах, які оснащені всім необхідним для занять, у невеличких групах діти набувають нових навичок, соціалізуться, вчаться спілкуватися та взаємодіяти з іншими. Запрошуємо і вас долучитися до нашої дружньої спільноти. Для запису дітей на безоплатні розвиваючі заняття заповніть заявку за посиланням: http://surl.li/inimue

дитячий простір